Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού, της  μελέτης, της επίβλεψης και κατασκευής κάθε μορφής και φύσεως τεχνικών έργων υψηλού επιπέδου, τόσο ιδιωτικού όσο και δημοσίου χαρακτήρα, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Κατέχει 1ης τάξης πτυχίο για κατασκευές δημοσίων έργων και είναι εγγεγραμμένη στους πίνακες του ΝΑΤΟ και των απόρρητων έργων του Ελληνικού κράτους. Διαθέτοντας εμπειρία 20 και πλέον ετών και συνεργαζόμενη με  άτομα με υψηλό επιστημονικό επίπεδο και πολυετή εμπειρία στον τομέα των μελετών, της επίβλεψης και κατασκευής ιδιωτικών και δημοσίων έργων θεμελιώνουμε γερά την πορεία μας. Οι ικανότητες και η εμπειρία της εταιρείας εγγυώνται ένα άριστο τελικό προϊόν. Διατηρούμε εγκαταστάσεις στην Αθήνα και την Τρίπολη Αρκαδίας και διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κατασκευή όλων των εργασιών και την παράδοση ολοκληρωμένων έργων.

Πρωταρχικός μας στόχος αποτελεί η συνέπεια και η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας, η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σχεδιασμού, μελέτης, επίβλεψής και κατασκευής, ο σεβασμός των χρονοδιαγραμμάτων και η τήρηση του προϋπολογισμού.

Τι λένε για εμάς;

Αλέξανδρος Κόλλιας

Η συνεργασία μας υπήρξε άψογη σε όλα τα επίπεδα. Η ανακαίνηση που κάναμε ήταν μια πλήρης ανακαίνηση σε παλιο διαμέρισμα. Οι ιδέες για το χώρο ήταν εξαιρετικές.

Άννα Λάμπρου

Μια επαγγελματική συνεργασία που ολοκληρώθηκε άψογα. Ένα παλιό και ταλαιπωρημένο τριάρι στη Νεα Φιλαδέλφεια μεταμορφώθηκε σε μια άκρως εντυπωσιακή και σύγχρονη κατοικία.

Κώστας Αλεξόπουλος

Πολύ ωραία δουλειά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεργαστήκαμε μαζί.

Δημήτρης Στεργίου

Ευχαριστούμε πολύ για όλα, το διαμέρισμα συνεχίζει και σήμερα να είναι όπως το παραλάβαμε πλήρως λειτουργικό και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Skip to content